Kjære leser

Kjære leser

Jeg har skrevet «loven om AMRA» om til et forståelig språk, uten at du trenger å ha spesialkunnskaper innenfor esoterisk viten eller være kvantefysiker for å forstå innholdet i kurset.

 

«Manifestasjon» er overalt i disse dager, et trendy løfte om overflod og raske løsninger.

Du finner det på forskjellige områder innenfor coaching og kurs, og kan være rettet mot ulike områder av livet, inkludert karriere, personlig utvikling, helse, healing, ledelse og mye mer. 

Grunnen til at «manifestasjon» er et populært tema i disse dager er fordi det faktisk er et reelt behov for å våkne opp fra det kollektive marerittet vi lever i. En verden som ser ut som et mareritt - full av strid, smerte, sykdom, galskap, fattigdom og grådighet. Vi trenger å våkne. Vi trenger faktisk å manifestere ny hverdag et godt liv for moder jord, for oss selv, for familie venner. Et liv med hensikt, skjønnhet og mening. 

Gjennom et langt liv har jeg dedikert meg til utforskningen av esoterisk visdom. Dette førte meg inn i Rosenkreuzernes lære, hvor jeg som adept ble innviet i de kosmiske lover. Under studietiden møtte jeg en asiatisk Zen-mester som jeg lærte kampsport og meditasjon av. Men min egen reise startet i Trøndelag allerede på 1950-tallet, omgitt av familiemedlemmer med evnen til å "lese" energier og hjelpe andre. Jeg innså tidlig at det ikke var selve ordene som ble sagt som var avgjørende, men snarere bevissthetstilstanden man satte seg i. 

I 1974 hadde jeg den unike muligheten til å reise til Israel og Palestina. Historien om Moses forteller at han fikk opplæring av det egyptiske presteskapet før han utvandret fra Egypt. Jeg fulgte i Moses' fotspor til Sinai-fjellet, besøkte arkeologiske utgravninger av Dødehavsrullene ved Qumran. Jeg besøkte også St. George-klosteret med sin fascinerende historie ved foten av Jeriko, hvor hellige menn fra Egypt hadde bosatt seg i huler rundt år 450, for å studere de hemmelige skrifter.

I storparten av min yrkeskarriere har jeg vært gründer. Men jeg har også hatt gleden av å lede en antroposofisk institusjon.  «Loven om AMRA» har vært til stor hjelp i livet mitt. Nå som jeg er pensjonist, ønsker jeg å innvie noen utvalgte individer i denne hemmelige læren om "Loven om AMRA."

Dette er mitt bidrag til å spre denne tidløse visdommen og bidra til å skape en bedre verden.

Kort oppsummert sier "Loven om AMRA" at hvis du bruker denne loven til å manifestere rikdom, materielle goder, bedre helse eller andre ønsker, og dine ønsker blir oppfylt, så har du en moralsk forpliktelse til å gi noe tilbake. Min måte å gi tilbake og vise takknemlighet er å dele denne visdommen med en utvalgt gruppe søkende.

Med hjertelig takknemlighet og åpenhet deler jeg denne visdommen, og jeg håper at den vil berike livene deres på samme måte som den har beriket mitt.

 

Vennlig hilsen
Øyvind

Tilbake til bloggen