Hva er «Loven om AMRA» og hva er dens historie?

Hva er «Loven om AMRA» og hva er dens historie?

Hva er «Loven om AMRA» og hva er dens historie?

"Loven om AMRA" er en gammel lære som kan spores tilbake til de egyptiske mysteriene. Denne læren har blitt brukt for å hjelpe mennesker i nød, forbedre relasjonene deres, styrke deres ferdigheter, og skaffe materiell velstand i livet. Den har en lang historie som går tilbake til tiden da presteskapet underviste innenfor mysteriene i oldtidens Egypt.

Innenfor mysteriene var de som ble innviet i denne læren kjent som "adepter," og de inkluderte både kvinner og menn. Adepter var en del av en hemmelig orden som inneholdt dyp visdom og kunnskap. Presteskapet som forvaltet denne læren, hadde sin opprinnelse i den tidlige dynastiske perioden i Egypt, omtrent fra 3150 til 2613 f.Kr. Læren ble videreført gjennom århundrene, helt tilbake til den store grunnleggeren Hermes Trismegistos' tid i oldtidens Egypt.

Kollektiv bevissthet er en realitet

Som mennesker og som art besitter vi bemerkelsesverdige egenskaper som intuisjon, medfølelse og evnen til å uttrykke kjærlighet og takknemlighet. Vi deler alle tilknytning til en kosmisk bevissthet; en høyere form for bevissthet som eksisterer og som vi kan lære å forbinde oss med. Psykiateren Carl Gustav Jung hevdet at vi alle er knyttet til en større kollektiv underbevissthet, og at alle mennesker på jorden utgjør en helhet.
 
I dag studerer NASA effekten av kraftige kollektive følelser på jordens magnetfelt. Det eksisterer en dyp visdom som ligger gjemt i vår kollektive underbevissthet, et uendelig energifelt som omgir og gjennomsyrer alt som eksisterer. Dette er en energi som vibrerer på en høyere frekvens enn menneskelig bevissthet. Noen omtaler det som Kildeenergi, mens andre refererer til det som Gud, Altet eller Kvantefeltet. Selv om navnet du velger å bruke ikke er avgjørende for å praktisere denne magien, er det fundamentalt at du tror på noe større enn deg selv, en høyere intelligens som er nødvendig for å koble deg til dette feltet.
 
Vitenskapsfolk omtaler dette som kvantefeltet. Dette feltet, som vi kan knytte oss til, kan sammenlignes med det å logge seg på Facebook, hvor vi får tilgang til mennesker over hele kloden og all kunnskap som universet inneholder. Ny og spennende forskning viser at våre tanker og følelser faktisk er elektromagnetiske enheter som påvirker atomene som utgjør denne virkeligheten. Tanker og følelser er energi, og energi skaper materie. Du er i stand til å forme din egen virkelighet gjennom dine tanker, følelser og vibrasjoner. Det er essensielt å forstå at du har makt over din egen biologi og ikke er et offer for genetikk. Du er en skaper, faktisk en integrert del av energien i dette kvantefeltet. Og dette kvantefeltet påvirkes av dine intensjoner og ønsker.

Tilbake til bloggen